De druk om te presteren en tegelijkertijd te ontspannen is hoog, en geeft ongezonde stress

De dagen vliegen voorbij en geven weinig voldoening. Voel jij je ook minder vitaal en ben je op zoek naar balans in je leven? Vraag je jezelf ook regelmatig af: Is dit het nou? Wil jij verandering in je leven? Dan is SLIM! iets voor jou.

Verandering vraagt om het aanleren van een nieuwe dagelijkse routine, niet voor even, maar voor altijd. SLIM! is geen methode, maar een uniek stappenplan waarmee je leert je eigen routine te ontwerpen. Alleen dan werkt het. SLIM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend, Mpowerend zijn naar jezelf en anderen. Met SLIM krijg je meer zelfvertrouwen, een betere focus, meer plezier en betere werkresultaten. Geen oeverloze theorie maar direct aan de slag is het motto. Je komt eindelijk toe aan zaken die voor jou echt belangrijk zijn. Op naar een meer ontspannen leven!

Wat anderen over SLiM! zeggen: 

'Een van de essenties van het leven is ‘blij zijn’. SLIM! maakt blij en zorgt voor balans op het werk en thuis: kortom, balans in het leven. Ongekend trots ben ik op het feit dat ik samen met Wout deze boodschap mag overbrengen op events en congressen. Dus als je blij wilt worden of blijven, is dit boek de juiste keuze!' 

Robin van Beek, Oprichter Vocal Center Nederland, inspirational speaker en vocal coach van o.a. The Voice of Holland, Armin van Buuren en Mr. Probz.

'Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. De titel is heel goed bedacht en de inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar!' 

Pauline van Aken - Inspirerend spreker en gespreksleider, en presentatrice bij Hart van Nederland, Nickelodeon en RTL Z.


Het geheim van een 'sterk' IK

'IK' is een belangrijk boek, omdat het over uzelf gaat. Het geeft vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap. 'IK' is volledig op uw lijf geschreven. Het gaat u helpen om:

- Beter dan ooit in kaart krijgen WIE u bent, WAT u wilt en HOE u dat bereikt.
- Te ontdekken wat uw talenten, uw passies en uw diepste kern werkelijk zijn.
- Het mooiste op aarde te vinden: uw eigen IK.

Dit boek bevat onder meer het baanbrekende concept van de E=MC2 energie-coach.

Remco Claassen en Mayta Braun zijn zeer succesvolle managementtrainers. Samen met Mayta Braun verfijnden zij de essentiële begrippen en concepten voor persoonlijk leiderschap. Dit belangrijke boek is het resultaat.

Wat anderen over IK zeggen

De afgelopen weken ben ik in mijn eigen workshop terecht gekomen door de inhoud van het boek. Mijn focus ligt nu op zelfonderzoek.  Wat een uniek boek!
Anne-Marie

Motivatie, wilskracht en organisatie als drijfkrachten voor excellente prestaties

Motivatie, wilskracht en organisatie als drijfkrachten voor excellente prestaties

Discipline is van doorslaggevende betekenis om werkelijk het verschil te maken, succes te behalen en uitzonderlijke resultaten te bereiken. Wat is discipline? Wat levert het concreet en meetbaar op, zowel in het bedrijfsleven als voor persoonlijke ontwikkeling? Hoe krijg je discipline in je eigen DNA en in dat van de organisatie om zo tot excellente resultaten te komen? Gouden discipline beantwoordt deze vragen, geeft praktische tools om discipline te ontwikkelen en deelt de inzichten en ervaringen van: 

  • Geert van Boxtel, Universitair hoofddocent cognitieve psychologie aan Tilburg University 
  • Roy Spiekerman van Weezelenburg, generaal-majoor der mariniers b.d. 
  • Wim van der Leegte, ondernemer, eigenaar VDL groep 
  • Ranomi Kromowldjojo, zwemster en meervoudig wereld- en olympisch kampioen 
  • Jimmy Nelson, fotograaf 
  • Marcel Boekhoorn, ondernemer en investeerder 
  • Marc Lammers, topcoach 
  • Erwin van Laethem, ceo van Essent 
  • Jacco Verhaeren. gouden zwemcoach 
  • Dick Middelweerd, chef-kok van 2-sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve 

Wat anderen over Gouden Discipline zeggen

Succes en falen horen bij het leven maar wanneer Talent, Passie en Discipline samenkomen zal het succes vaker gerealiseerd worden. Na het 'Ik' boek is dit boek wederom een juweeltje van de hand van Mayta Braun.
A must read!!! (en dan natuurlijk gewoon gedisciplineerd uitvoeren).

Jan Kloppers