Wat SLiM! is 

SLiM! is een programma voor ambitieuze professionals, vaak tweeverdieners, die best wel hard willen en kunnen werken, maar zich realiseren dat ze het op een andere manier willen maar niet weten hoe ze dit kunnen bereiken.

Je weet best wel waar het in je leven aan schort maar het lukt je niet om het patroon waar je in zit te doorbreken.

Je staat open om je 'patroon' te herzien, uit je comfortzone te stappen en tijd, geld, inzet te investeren in een nieuwe versie van jezelf.

Je bent bereid om daarvoor het gehele trainingsprogramma te doorlopen en je open te laten coachen door de SLiM! trainers, de groep en je buddy. Je hebt het punt bereikt waarop je huidige situatie je stoort en je hebt een sterke drang om het nu te veranderen.

Ook heb je enorm veel zin om je te laten inspireren,  nu eens echt het beste uit jezelf te halen en concrete stappen daarvoor te willen zetten.

Kun je niet wachten om jezelf in actie te zetten? Vraag dan een gratis 15-minuten gesprek aan. We adviseren je dan wat SLiM! voor je kan betekenen.

Bestel hier het inspirerende boek SLiM!

kijk hier hier naar de SLiM! intro van Wout 

Kom ook naar de Inspiratiesessie SLiM! met Wout en Mayta

Schrijf je nu hier in

Het Slimste boek om met meer focus, ontspanning en plezier te werken en te leven 

  • SLiM! staat voor Sympathiek, Luisterend, Inlevend en Mpowerend zijn naar jezelf en anderen.
  • In 7 stappen ontwerp je je persoonlijken werkroutine die wel werkt.
  • Je komt los uit de dagelijkse ratrace.
  • Betere balans, functionele doelen, een duidelijke koers.
  • Waar Helweek een methoden van een week bleef, ontwerp je meet SLiM! een routine die beklijft
  • Inclusief exclusieve downloads van checklists en handige tools.

 

 

Voor wie is SLiM! bedoeld?

Voor iedere hardwerkende professional die of onder druk staat, een te vol hoofd heeft, de balans tussen privé en werk verloren is of simpelweg toe is aan verse inspiratie en energie.

SLiM! is ieen inspirerend doe-boek. Theorie is leuk. Activeren en omzetten in geweldige stappen is fantastisch. Neem daarom de tijd om rustig de opdrachten uit te voeren. Doe elke dag een klein beetje, dan zet je binnen 2 maanden een megastad.

Download online ook de checklists en handige tools. Dat houd je in ontwikkeling.

 

Over de auteurs

Mayta Braun is eigenaar van Itasc en hij gelooft dat elke mens te weinig zijn talent en werkelijke potentieel ontplooit. Hij schreef meerdere boeken over leiderschap en inspireerde duizenden mensen om het beste uit zichzelf te halen.  

Wout Plevier traint al meer dan 17 jaar professionals in persoonlijke effectiviteit. Het is zijn missie om 100.000 mensen voor 2020 weer bezield en op hun talent aan het werk te krijgen.

Samen gaan ze de strijd aan met middelmatigheid, weggooien van dromen en verspilling van waardevolle tijd. Met hun spreekshow SLiM! en hun high end training SLiM! zijn ze te boeken voor organisaties die duurzame en positieve verandering willen.


Interview met Pauline van Aken over SLiM!

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SLiM!

“Is dit alles?”: dit was de vraag die de DOE MAAR-leden zichzelf stelde.
Inspirerende handvatten om deze vraag op een actieve manier te beantwoorden, staan voor je klaar in dit boek SLiM! In dit doe-boek ga je aan de slag om verder op weg te gaan op je eigen levenspad.
De belangrijkste reden voor mij om dit boek te willen beleven was om los te komen van mijn dagelijkse routine, om weer volledige passie te ervaren wat ikzelf belangrijk vind in mijn leven. En heb ik deze passie gevonden? Het boek heeft me geholpen om alle waardevolle losse levens-puzzelstukjes samen te voegen. Elke dag stapje voor stapje bewuster bezig zijn met die dingen die er toe doen. belangrijk en inspirerend zijn voor mij.
Dus mijn advies is: “Kom uit die luie stoel, laat de TV voor wat die is, en kom ik actie! Ervaar net als ik hoe het is om weer lekker “AAN” te staan.
Enjoy the ride!!

Edward Joosten


 Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens. 

Dit boek is een echte aanrader voor elk ondernemend mens.

De titel is heel goed bedacht en de inhoud van het boek is een waarheid als een koe: inspirerend en verhelderend, en zeer goed leesbaar.

Pauline van Aken.


Ik ben al bij de groenteboer geweest*

SLiM! staat voor Mpowerment, een mooi boek, een aanrader. Zo'n raak boek lees je niet uit, het nodigt uit tot een reis tot mentale rijkdom!

Marcel Medendorp 

* noot van Mayta: dit begrijp je pas als je het boek gelezen hebt ;-)